Saját póló készítés? Igen, szerintem mindenki életében van olyan pillanat amikor ez felmerül benne. Sok ember fejében ez egy ötlet marad csak, de nálunk erre is van lehetőség. Minden “alapanyagot” adunk hozzá, az ötlet gazdának csak meg kell terveznie a saját pólóját.

Saját póló készítés során  weboldalunkkon 3 egyszerű lépésben lehet megtervezni a pólókat:

  1. Válassz terméket
  2. Töltsd fel a saját fotódat
  3. Szerkeszd meg tetszés szerint

Válaszd ki, hogy milyen pólót szeretnél magadnak ezt a póló tervezőben meg tudod tenni.  Kedvedre válogathatsz, sok színű, fazonú póló közül. Neked a V kivágású póló tetszik nem pedig a galléros? Semmi gond válaszd ki azt.  

saját póló készítés Saját póló készítés során akár saját fényképedet is használhatod. Töltsd fel a kedvenc fényképedet is  már félig készen is vagy. Ha nem tartod elég kreatívnak a saját fényképes pólót akkor használd az általunk már feltöltött egyedi grafikákat. Itt semmi sem szab határt a kreativitásodnak a saját póló készítés során  

Szerkeszd tetszés szerint a saját pólódat!

Az első két nagyon fontos lépés után nincs más dolgod, mint szerkeszd meg úgy a pólót ahogyan te szeretnéd. Itt teljes mértékben kiélheted fantáziádat színek, formák területén is.

Saját póló nyomtatás

Amikor  saját póló készítéssel vagyis a tervezéssel készen vagyunk akkor más csak a saját póló nyomtatás van hátra.

Ez is nagyon egyszerű, mert mintha egy webáruházban vásárolnál úgy kell megrendelned az előzőleg megtervezett pólót.  Már csak azt kell eldöntened, hogy szeretnéd átvenni a csomagot. Itt is több lehetőség közül lehet választani miután elkészült a saját póló nyomtatás. Átveheted nálunk személyesen is  vagy MPL futárral is elküldhetjük a kész csomagot.

Ne gondolkozz! Készítsd el saját pólódat egyedire.